Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, καθώς μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή εγκρίθηκε από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η αδειοδότηση κυκλοφορίας δύο (2) επιβατηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων για τη μεταφορά Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη διάρκεια σχετικής συνάντησης ο κ. Τσαμασλής ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις ενέργειες που έγιναν από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης ώστε να δοθεί η ανωτέρω έγκριση του υπουργείου, ενώ, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Γεώργιος Αυγουστίδης ευχαρίστησε τον κ. Τσαμασλή για την έμπρακτη υποστήριξή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Επιπλέον, ο κ. Τσαμασλής αναφέρθηκε στη λειτουργία του πρωτοποριακού ειδικού συστήματος seatracγια τη διευκόλυνση πρόσβασης των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα σε παραλίες, το οποίο εγκαινιάστηκε πέρσι το καλοκαίρι στην Ασπροβάλτα, τονίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να επεκταθεί και άλλες οργανωμένες παραλίες της Θεσσαλονίκης.