IMG_4574Το δρόμο της νίκης έδειξαν οι Μηχανιώτες στον Γιάννη Μαυρομάτη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», οι πολίτες έδειξαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους, ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θερμαϊκού. 
«Επιτέλους, έφτασε η ώρα της αντιστροφής και οι πολίτες της Μηχανιώνας μας εμπιστεύονται για την επόμενη ημέρα και την ευημερία του δήμου» υπερθεμάτισε στην ομιλία του ο Γ. Μαυρομάτης. Στη Μηχανιώνα άλλωστε, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να προσφέρει, αφού μετά από οκτώ χρόνια δημαρχίας, στις εκλογές του 2010 του έδωσαν το 56% των ψήφων. 

IMG_4748
Στην ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης, ανέλυσε τους πέντε κεντρικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», ενώ δεσμεύθηκε για την υλοποίηση των έργων που χρειάζεται η περιοχή. Για την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμών πολεοδομικών μελετών, για την κυκλοφοριακή σύνδεση με τον κόμβο Σχολαρίου, για την αξιοποίηση του σημαντικού λιμανιού της Μηχανιώνας, ώστε να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα, για την ενίσχυση της αλιείας, για τη θαλάσσια σύνδεση με την Πιερία, τις Βόρειες Σποράδες και το Άγιον Όρος, για την ανάδειξη του χώρου των οχυρών και της αρχαίας Αινείας και για τη δημιουργία Αλιευτικού και Λαογραφικού Μουσείου.