foirosΧωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (19:30,Novasports 1), με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Στην αποστολή των κιτρίνων για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Ψυχογιός.

Στο «πούλμαν των δακρύων», δεν επιβιβάστηκαν οι τιμωρημένοι Τάτος, Κύργιας, ο Αγκάνθο και οι τραυματίες, Πουλίδο, Τσουμάνης. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αύριο, αμέσως μετά το ματς, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα ο Γιώργος Φοιρός, μαζί με Κάκογλου και Μπουγιουκλή, προσανατολίζονται να τοποθετήσουν τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουγαϊδη, Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας και τους Βανγκέλι (αριστερά), Καραγκούνη (δεξιά), στα άκρα αυτής. Ο Ηρακλής με τον Τριανταφυλλάκο, θα βρίσκονται στις θέσεις των ανασταλτικών μέσων, ο Μπακασέτας  με τον Μανιά στις πτέρυγες, ο Σουνάς ελεύθερος και ο Αγγελούδης στην κορυφή.

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=333508&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16817#ixzz2xOV8aLEN
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook