Με τους επαγγελματίες της Επανομής συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του κλάδου.

tsamaslis

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι επαγγελματίες επεσήμαναν στον κ. Τσαμασλή ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να αξιοποιηθεί το κάμπινγκ της Επανομής, να διαπλατυνθεί ο δρόμος προς τον Ποταμό, να εξασφαλιστεί εύκολη και ασφαλής πρόσβαση για τους λουόμενους και να επισκευαστεί το οδικό δίκτυο στον οικισμό.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσαμασλής ενημέρωσε τους επαγγελματίες ότι στα αναπτυξιακά έργα του προγράμματος του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» συμπεριλαμβάνεται το κάμπινγκ της Επανομής και η πλαζ Πάλιουρα, τα οποία πρόκειται να αξιοποιηθούν άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ τόνισε ότι θα αναζητηθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος του δρόμου προς τον Ποταμό.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το δίκτυο οδοποιίας στον οικισμό, υπογραμμίζοντας ότι θα αναζητηθούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.

Οι επαγγελματίες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις γνώσεις που είχε ο κ. Τσαμασλής επί των θεμάτων που έθεσαν, καθώς και για τις απαντήσεις που έλαβαν από τον κ. Τσαμασλή για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Τη συνάντηση οργάνωσε ο πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών Επανομής Στέλιος Τούλης, ενώ συμμετείχαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής Αντώνης Καζάκης και ο αντιδήμαρχος Θερμαϊκού Χρήστος Βογιατζής.