Την 5η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με την συμμετοχή των συμμετεχόντων πολιτών (μελών) και φίλων διοργανώνουν οι «Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία» το Σάββατο 22 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία υπήρξαν ιδρυτική συνιστώσα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και όλων των σχημάτων μετεξέλιξης της στο σημερινό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Θέμα της συνδιάσκεψης με τίτλο η “Η Σοσιαλδημοκρατία 3.0 στο προσκήνιο” είναι η οργανωτική ανασυγκρότηση των «Κινήσεων» με την ανάδειξη νέας Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής και Γραμματέα.

Η Συνδιάσκεψη θα εγκρίνει και κείμενο με τις πολιτικές εκτιμήσεις και τις “κόκκινες γραμμές” διακυβέρνησης σε βασικές προτάσεις πολιτικής ενόψει των εθνικών εκλογών.

Στόχος είναι η ενδυνάμωση του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναδεικνύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτελεί και από προγραμματικής σκοπιάς, αλλά και από πλευράς τρόπου άσκησης πολιτικής, δηλαδή πολιτικής ηθικής, αισθητικής και επικοινωνίας κάτι διαφορετικό στην ελληνική πολιτική ζωή.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (δια ζώσης και διαδικτυακά), ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν μέλη και φίλοι απ΄ όλη τη χώρα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία.