Το Social Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα ιδρύθηκε για να συμμετέχει ενεργά στον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της πατρίδας μας.

Με ένα σύντομο ολιγόλεπτο βίντεο ο πρόεδρος του κόμματος Συμεών Καψάλας τονίζει τους λόγους που οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν Social για να υπάρξει συμμετοχική και άμεση δημοκρατία, καθώς όλα τα μέλη θα ψηφίζουν τις θέσεις του κόμματος μετά από διαβούλευση.

Το πρώτο Ψηφιακό Ηλεκτρονικό Κόμμα στην Ελλάδα θα συμβάλλει στην διαφάνεια και την ισόνομη μεταχείριση των πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ήδη το κόμμα «μιλά» απευθείας με τους πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.socialparty.gr , όπου κάθε Σάββατο στις 6 μ.μ. γίνεται μια μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν την χώρα όπως είναι μεταξύ άλλων η οικονομία, το στεγαστικό, η παιδεία, το περιβάλλον και η εξωτερική πολιτική.

Το Social είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που έχουν κουραστεί από τα τερτίπια των υπαρχόντων παρατάξεων. Στόχος είναι να προωθηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να εκσυγχρονιστεί η δημόσια διοίκηση για μια Ελλάδα κοινωνικά δίκαιη με ένα δυνατό κράτος πρόνοιας.