Mε ιδιαίτερη χαρά σάς ανακοινώνουμε πως είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους επισκέπτες και τους συνέδρους της EduTech  Summit & Expo, της διοργάνωσης για προϊόντα & υπηρεσίες υποδομής εκπαιδευτικών κέντρων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Στην EduTech θα συναντηθούν εκπαιδευτικοί από ολόκληρο το εκπαιδευτικό τοπίο και πάροχοι καινοτόμων λύσεων, που θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής για την εκπαίδευση.

Η EduTech είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο διδακτικό προσωπικό σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση υψηλής ποιότητας ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης. Ο σκοπός, είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας, τόσο στην δημόσια εκπαίδευση όσο και στους ιδιωτικούς φορείς.

 

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της EduTech είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή.

Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.



Ποιοι θα επισκεφθούν τη διοργάνωση

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, διδακτικό προσωπικό και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για τη χρήση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση.


Το παράλληλο συνέδριο

Στο πλαίσιο της EduTech θα πραγματοποιηθεί διήμερο συνέδριο, στο οποίο θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης της τεχνολογίας στα σχολεία και τα πανεπιστήμια και το πώς οι κυβερνητικοί και οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να σχεδιάσουν αποτελεσματικές πολιτικές, για την υποστήριξη του τομέα.

 

Το κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο συνέδριο είναι 75 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.

‍Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:
– Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
– Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
– Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
– 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο
– Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
– Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)



Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!


H EduTech Summit & Expo στα Social Media

facebook

instagram

linkedin


Έχετε απορίες;

Καλέστε μας στο 210-9245577 ή στείλτε email στο info@verticom.gr


Η EduTech είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο διδακτικό προσωπικό σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση υψηλής ποιότητας ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης.
Ο σκοπός, είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας, τόσο στην δημόσια εκπαίδευση όσο και στους ιδιωτικούς φορείς.