Ο Δήμος Δασυγένης μίλησε στη NOVA και τόνισε οτι θα βοηθήσει οικονομικά τον Άρη, συζητά με άλλους επιφανείς Αρειανούς και μιλά με πάθος για τον σύλλογο που υποστηρίζει εδώ και σχεδόν 70 χρόνια!

Dasigenis

-Πρόεδρε, αληθεύει ότι είπατε «ναι» και συντάσσεστε με την ομάδα των Αρειανών παραγόντων για ένα καλύτερο αύριο του συλλόγου;

« Ναι, θα είμαι κοντά! Κοιτάξτε, τον Αρη, δεν τον αφήνω! Μπορώ τώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να πω όχι; Ηρθαν κάποια παιδιά με βρήκανε και μου ζητήσανε να βοηθήσω. Ε, θα βοηθήσω».

-Ποιοι σας το ζήτησαν; «Αυτό θα το πουν οι ίδιοι, δεν μπορώ να λέω ονόματα, όμως νοιάζονται για τον Αρη και εφόσον δημιουργήσουν ένα πλάνο, θα τους βοηθήσω οικονομικά και μόνο. Δεν πρόκειται να εμπλακώ παραπάνω, διότι είμαι μεγάλος και δεν είμαι τώρα, πια, για τέτοιες καταστάσεις. Μη με ρωτήσετε για ποσά, όμως σίγουρα θα βοηθήσω».

-Οι συζητήσεις που κάνετε αφορούν τη Β΄ ή την Γ΄ Εθνική; « Αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Εγώ θα είμαι κοντά σε όποιο σχέδιο καταλήξουν. Τους είπα, όταν είναι έτοιμοι να έρθουν για να προχωρήσουμε».

-Περιμένατε, να φτάσει ο Αρης σ΄ αυτό το σημείο; « Όταν υπάρχει κακοδιαχείριση, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Την τελευταία δεκαετία νομίζει κανείς ότι τον Αρη τον διοίκησαν γκάνγκστερς! Κάποιοι απ΄ αυτούς πρέπει να περάσουν Στρατοδικείο και όποιος ξέρει τι σημαίνει αυτό, καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ. Ολη τη χρονιά έβλεπα τον Αρη από τη NOVA και πιανόταν η ψυχή μου. Εγώ είμαι Αρειανός από το 1945 και ποτέ δεν φανταζόμουν αυτό το χάλι».

-Πότε πιστεύετε ότι θα έχουμε νέα; « Δεν ξέρω. Σας είπα, περιμένω να τελειώσουν οι συζητήσεις που γίνονται, να ξεκαθαρίσει ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα και εδώ είμαστε».