Δανάη

της Δανάης Οφάκογλου*

Καθώς πλησιάζουμε τις εκλογές της 18ης Μαίου είναι καλό να προσδιορίσουμε τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει ο δήμος μας, ο δήμος Θερμαικού..Τα προβλήματα πολλά, χρόνια και άλυτα. Ένας δήμος με φυσικό πλούτο, απο τις καλύτερες γεωγραφικές θέσεις και με δυνατότες για αποδοτικά σχέδια. Είναι η στιγμή για να προχωρήσουμε παρακάτω..Δεν έχουμε πλέον χρόνο για γκρίνιες και το γνωστό “πινκ πονκ” ευθυνών για το ποιός μας έφερε ως εδώ. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε, να δώσουμε ιδέες, να δουλέψουμε σκληρά, να απαιτήσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους εμάς.

 

Εμείς οι νέοι πρέπει περισσότερο απο ποτέ να δραστηριοποιηθούμε, να συνεργαστούμε, να σηκωθούμε απο τον καναπέ και να δουλέψουμε.

Ενα είναι το σίγουρο…Οτι οι νέοι άνθρωποι δε θέλουν άλλα λόγια και υποσχέσεις…Το συνεχές θα θα θα θα….τέλειωσε! Οι παρελθοντικές πολιτικές βυθίστηκαν με όλα τα δεινά που προκλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Τώρα χρειάζονται μόνο πράξεις, λύσεις και δουλειά. Κανένας δε θα αγαπήσει τον τόπο μας περισσότερο απο εμάς. Κανένας δε θα σεβαστεί τον τόπο μας περισσότερο απο εμάς.

 

Αυτή τη φορά πρέπει να μας οδηγήσει στο φώς ο αξιότερος, ο ικανότερος, ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, ασφάλεια. Αυτός που θα πει τα λιγότερα λόγια, τις λιγότερες υποσχέσεις και θα αποφύγει τις φανφάρες και τις τυμπανοκρουσίες..

 

Εκεί έξω είναι οι νέοι…οι πολίτες..οι κάτοικοι του τόπου αυτού!

Εσείς οι υποψήφιοι ακούστε τους, μιλήστε τους, δώστε τους βήμα..και μπορεί να κερδίσετε ίσως την εμπιστοσύνη..ίσως την ψήφο!

Ο καιρός γαρ εγγύς…Καλή επιτυχία σε όλους και οτι είναι καλύτερο για αυτόν τον τόπο ας γίνει.

 

*Η Δανάη Οφάκογλου είναι φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαικών Σπουδών, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»