ΚουζινόπουλοςΑπό το Γραφείο Τύπου της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, αναφορικά με την ανακοίνωση του υποψηφιου δημάρχου κ.Ι.Μαυρομάτη ότι θα μοιράζει τρόφιμα από τα εκλογικά του κέντρα:

«Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες στο δήμο Θερμαϊκού να φτωχοποιηθούν και να μην έχουν ούτε τα προς το ζην, ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, ήταν παντελώς εξαφανισμένος, μακριά από τους συνδημότες μας που είχαν ανάγκη, μακριά από τους χιλιάδες άνεργους νέους μας, μακριά από τους άστεγους και τους ανήμπορους.

Τους «θυμήθηκε» τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές και με θεατρινίστικο τρόπο, ανακοίνωσε ότι θα μοιράζει τρόφιμα από τα…. εκλογικά του κέντρα. Ο λαϊκισμός και ο Μαυρογυαλουρισμός στην αποθέωσή τους.

Δεν μας εκπλήσσουν  αυτές οι προεκλογικές κινήσεις του κ.Μαυρομάτη, ο οποίος αντιγράφει όχι μόνο τις μεθόδους άλλων (όπως του γνωστού νεοναζιστικού κόμματος ή υποψηφίων δημάρχων στην περιοχή μας που στελεχώνουν σήμερα την παράταξη Τσαμασλή και οι οποίοι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, διένειμαν… μπουκάλια με νερό), αλλά αντιγράφει και τον εαυτό του. Καθώς το ίδιο έκανε και στις προηγούμενες εκλογές, όταν μοίραζε σε φτωχές οικογένειες μπουκαλάκια με λάδι ή έταζε ότι θα φέρει δωρεάν πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι!!

Είμαστε σίγουροι ότι οι δημότες του Θερμαϊκού στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου θα δώσουν στην κάλπη την κατάλληλη απάντηση στους θρασύτατους λαϊκιστές, που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και νομίζουν ότι μπορούν να υφαρπάσουν την ψήφο τους με ένα κιλό ζάχαρη, μισό κιλό ρύζι κι ένα πακέτο μακαρόνια. Τέρμα οι υποκριτές, τέρμα οι Μαυρογυαλούροι, τέρμα και τα προεκλογικά τους κόλπα. Οι πολίτες κύριε Μαυρομάτη ξύπνησαν. Δεν τρώνε  κουτόχορτο».