Και νέα προσχώρηση στο συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους». Δυνατά στελέχη ενισχύουν την προσπάθεια για τη νίκη!!!

 

TSAMASLHS GIORGOSΤη δυναμική αλλά και το πόσο ελκυστικός είναι ο συνδυασμός «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», καταδεικνύει η απόφαση του Αντιδημάρχου Θερμαϊκού, Κώστα Μπάρμπα, να συνταχθεί στον αγώνα του υποψηφίου Δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή. Ο Κώστας Μπάρμπας κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος για το Δημοτικό Διαμέρισμα Θερμαϊκού, ενισχύοντας το ήδη δυναμικό ψηφοδέλτιό μας, με τις γνώσεις, την εμπειρία και το κύρος του.

«Από την πρώτη στιγμή, φαίνεται πως κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των συμπολιτών μας, με τις συνεχείς προσχωρήσεις υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό μας, ο αριθμός των οποίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους των άλλων συνδυασμών. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Κώστα Μπάρμπα, ο οποίος συμπορεύεται μαζί μας και ενώνει τις δυνάμεις του με αυτές των υπόλοιπων συνυποψηφίων του, ώστε ο συνδυασμός μας να κερδίσει τη μεγάλη μάχη των εκλογών, και να κάνει πράξη στους συνδημότες μας, όλα όσα έχει θέσει ως προτεραιότητες στο πρόγραμμά του», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.