Αλλάζει όψη ο Δήμος Θερμαϊκού! Ο Γιώργος Τσαμασλής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», καθάρισαν το πάρκο της Ανθέων!

 tsamaslis

Δυναμικές πρωτοβουλίες και δράσεις αναλαμβάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος, δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει από τώρα την εικόνα της περιοχής, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της καθαριότητας.

Με κεντρικό σύνθημα «Φροντίζουμε τη γειτονιά μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας», οι υποψήφιοι του συνδυασμού συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό του πάρκου της οδού Ανθέων, δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους δημότες, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα του εθελοντισμού.

Στο κάλεσμα, το οποίο δόθηκε για τις 10 το πρωί, πέραν του Γιώργου Τσαμασλή και των υποψηφίων του, ανταποκρίθηκαν και αρκετοί φίλοι του συνδυασμού, οι οποίοι, φορώντας ειδικά γάντια, καθάρισαν σπιθαμή προς σπιθαμή το πάρκο, ενώ ειδικό μηχάνημα προχώρησε σε αποψίλωση του χώρου, καθαρίζοντάς τον από τα ψηλά χόρτα.

Εμφανώς ικανοποιημένος, τόσο από τη συμμετοχή, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ο Γιώργος Τσαμασλής τόνισε: «Επανειλημμένως έχουμε επισημάνει πως το μεγάλο μας στοίχημα είναι να κάνουμε τον τόπο μας να είναι ο πιο καθαρός και σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Και το λέμε αυτό, διότι τόσο εμείς, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά μας, έχουμε ανάγκη να ζούμε σε ένα περιβάλλον καθαρό, χωρίς σκουπίδια».